Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking tot de afname van cursussen en producten in onze webshop. In het geval je bij ons een cursus afneemt, heb je als koper de onderstaande rechten en plichten.

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking tot de afname van cursussen en producten in onze webshop. In het geval je bij ons een cursus afneemt, heb je als koper de onderstaande rechten en plichten.

Afname cursus

Via onze webshop heb je de mogelijkheid om een fysieke cursus af te nemen. Nadat je een cursus hebt gekozen, betaal je via IDEAL. Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en in euro’s. Je ontvangt een bevestiging en hiermee is jouw deelname aan de cursus definitief. Gedetailleerde informatie ontvang je van ons op een later moment per mail.

Betalingen

Alle betalingen in onze webshop gaan via IDEAL. Je betaling wordt gestort op de rekening van ‘Stichting Mollie Payment’. Mollie is het bedrijf dat wij gebruiken voor de betaaldienst tussen jou en onze bank.

Betalingstermijn

In de webshop gaan betalingen via iDEAL. Op het moment dat je een cursus online wilt afnemen, reken je de cursus in onze webshop meteen af. Het is niet mogelijk om de cursus achteraf of in delen te betalen.

Factuur

In sommige gevallen vergoedt de zorgverzekeraar een cursus EHBO of reanimatie. In dat geval heb je een factuur nodig om de cursus te declareren. Bij het afnemen van een cursus via onze webshop, ontvang je direct na betaling een factuur per mail.

Verzendingen

Wij verzenden geen lesmateriaal per post. Je ontvangt van ons het lesmateriaal (of het door jouw gekozen lesmateriaal op onze webshop) fysiek tijdens de eerste les.

Herroepingsrecht

Je hebt de mogelijkheid om binnen 14 dagen na afname van een cursus je deelname te annuleren mits de cursus nog niet is gestart. Wanneer je aan deze voorwaarde hebt voldaan, storten wij het bedrag binnen een week terug op het bij ons bekende rekeningnummer.

Voor producten (bijv. beademingsmasker) dat bij een cursus is verkocht, geldt hetzelfde herroepingstermijn. Een consument kan deze aankoop binnen 14 dagen zonder opgave van reden ontbinden onder voorwaarde dat het product niet is gebruikt en in de originele verpakking zit.

Verhinderd

Ben je verhinderd? Meld je dan uiterlijk 48 uur voor aanvang van de cursus af bij ons secretariaat. Je kunt dan gebruikmaken van de inhaalmogelijkheid.